Hvorfor velge Salgsforum

Salgsforum AS ble etablert i 2001 og har siden oppstarten opparbeidet seg et ry som en kvalitetsleverandør av telemarketingtjenester til bedriftsmarkedet, med en hovedvekt på annonsesalg for magasiner og nettsteder. Vårt mål er ikke å bli størst, men å være kvalitetsledende.

Våre medarbeidere er voksne og ansvarlige konsulenter med mer en 20 års gjennomsnittlig erfaring. I mange tilfeller er Salgsforum kundens ansikt utad. Våre folk kjenner kundene og har inngående kunnskaper om ulike bransjer og produkter. Allsidighet, erfaring, kompetanse og kontinuitet gjør Salgsforum til en lønnsom og hyggelig samarbeidspartner.

Vår kjernevirksomhet er telemarketing i alle fasetter og varianter, men med en hovedvekt på annonsesalg for magasiner og websider. Vi påtar oss annonsesalg for eksisterende magasiner, vi kan være med på å dra i gang et helt nytt magasin, noen kommer til oss fordi de ønsker ny input og vi kan selv komme over publikasjoner på egenhånd som vi mener har et større inntektspotensial enn det som tas ut.

Vi tilbyr primært telemarketingtjenester til bedriftsmarkedet. Alle seriøse henvendelser blir behandlet seriøst. I tillegg til annonse- og abonnementssalg påtar vi oss også bookingoppdrag – til møter, seminarer og messer, kundearrangementer og events – markedsundersøkelser, oppfølging av DM-er og annen markedsføring, og generell oppfølging og kundekontakt. Om ønskelig kan vi bistå med erfaring, kunnskap og kvalitet gjennom hele prosessen, fra idé og utforming via markedsføring og materiell til distribusjon og oppfølging.

Det skal være en hyggelig opplevelse å bruke Salgsforum.

Og det skal gi resultater.

KONTAKT OSS